priser

Et lag ler

Prisen på et lag ler er typsisk mellem

 200 – 300kr. pr. kvadratmeter

2 lag ler

Prisen på 2 lag ligger er typisk mellem

300 – 450kr. pr. kvadratmater

Pris på maling med lermaling

Skal der efterfølgende males er prisen 60kr. pr. kvadratmeter. pr. gang.

Der skal typisk males to gange med naturmaling..

Priserne er vejledende og inklusiv moms.

60kr. pr. kvadratmeter. pr. gang

F.A.Q.

ofte stillede spørgsmål

Der kan spartles med ler på stort set alle flader.

Ler er skånsomt mod miljøet, har ingen afgasninger af uønskede stoffer og giver et behageligt, fugtstabilt indeklima og du gør hermed både dig selv og miljøet en tjeneste.

Vi bruger maskiner til udførelsen af arbejdet. Vores maskiner er på hjul og bæres ind i boligen. Afhængigt af overfladerne der skal behandles, starter vi typisk med et lag grovpuds (1 cm.) og slutter af med et lag finpuds (0.5 cm.). Fladen bliver glat og lukket. På udvendige hjørner monteres der hjørneprofiler i 90 grader, så der hermed opnås skarpe hjørner.

Det er svært at sætte en præcis kvadratmeterpris, eftersom der kan være forskel på eksempelvis loftshøjde eller jævnhed af flader. Disse er nogle af de afgørende faktorer for prisen. Typisk er kvadratmeterprisen dog på 350kr. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse og måler op og du vil få et tilbud med det samme.

Tilbud hos os er gratis og uforpligtende.

Det kan du godt. Du skal dog forvente, at afdækningen bliver i boligen, imens vi er i gang.

Vi har materialerne med, men ønsker du, at vi benytter dine egne materialer, kan dette ske efter nærmere aftale. Aftalen skal naturligvis indgåes inden opstart og vil fremgå af tilbuddet.

Et hus på ca. 140 m2. tager typisk 4 dage at spartle 2 gange.

Det optimale vil være, at boligen er ryddet ved opstart af spartling – dette gør sig især gældende, hvis lofterne også skal spartles. Som udgangspunkt, må der som minimum ikke være noget tættere på væggene end i en afstand af 1 meter.